Ny funksjonalitet på Flystuas hjemmesider

Flystua.no har fått nye sider med mer funksjonalitet og nye muligheter. Endringene er mest gjort på teknisk side, og det kjente og kjære utseendet til flystua.no er forsøkt beholdt så langt som mulig. Endringene er forhåpentligvis nyttige og relevante, og tilbakemeldinger, forslag, ros  og ris kan sendes til Frode på flystua@eskelund.net så tar vi tak i det.

I hovedsak er endringene:

Chat/Flyside

Den gamle “Diskusjonssiden” er endret og flyttet til denne siden: VI FLYR! Her er det bare å chatte/diskutere videre og planlegge neste flytur. Siden har også fått sanntidsoppdatering av værforholdene på Bogstad.

Forum

Det er opprettet diverse forum her: Forum. Her kan alle poste, lese og diskutere hva det skulle være. I utgangspunktet forsøker vi å ha disse åpne med automatisk filtrering mot søppel og SPAM, men for å legge ved vedlegg slik som bilder etc må du være innlogget. Om du ser poster som ikke hører hjemme der så si ifra så skal vi se på det.

Mulighet til å registrere seg og logge inn med egen bruker

Du kan registrere deg og logge deg på på denne siden: Login. Om du registrerer deg har du mulighet til å chatte og poste på forumer uten å legge igjen navn/epost for hver gang du legger ut en kommentar. Det er heller ikke mulig å legge ved vedlegg (som f.eks bilder) uten at du er innlogget. Du får også mulighet til å abonnere på diverse tjenester på flystua.no

Kalender

Det er opprettet en kalender her: Kalender. Denne oppdateres fortløpende med ting som skjer i miljøet og som har påvirkning på vår drift og flyging. Har du noe som burde vært lagt til så si ifra så legger vi det til.

Endring i menystruktur

Menyene er gjort om og er forhåpentligvis fortsatt logiske å navigere i.