Referat. Møte 26.10.

10 mann, pluss en gjest hadde funnet veien til Hovstua denne kvelden.

Ragnar åpnet møtet med  informasjon om flyplassen på Tangen og de forhold vi har der. Diskusjonen gikk livlig, og vi arbeider videre med saken i samarbeid med NLF. Møte med NLF på mandag.

Lasse Moer har meldt seg som kandidat til tillitsverv i OIK. Det er nyttig med en representant for modellflysporten.

Ragnar og Anders har laget utkast til fane for klubben. Er det flere forslag, er de velkomne.

Vi har mulighet til å få omvisning på SAS museet på Gardermoen, med Ragnar som guide. Museet har også en flysimulator. Dette kan gjøres på en tirsdag kveld. Der vil vi ha påmelding. Vil du bli med, send en mail til styret.

Julemøte: Dato som er ledig i Desember er 28. Det er midt i familietiden, men det kan jo være trivelig med et avbrekk. 🙂

Vi kommer tilbake til saken.

J.G. Wold fra NLF har lagt ut et interessant innlegg om flystripe og hester på Facebook. Mange positive kommentarer: https://www.facebook.com/jon.g.wold/posts/10155985453948846

Vi er enige om å fortsette å fly på Tangen, så lenge vi kan. Og er interessert i en langsiktig kontrakt med kommunen med en flystripe med gode forhold for alle.

Møtet ble avsluttet med en artig film som Ragnar tok opp på begynnelsen av 60 tallet. Det var fine fly og god flyging også på den tiden.

Neste møte blir på Hovstua 30.11.  Velkommen til alle.